Imatge del portaveu dels Mossos d'Esquadra, l'intendent Xavier Porcuna, atenent als mitjans de comunicació a la comissaria de Granollers e…
Imatge del portaveu dels Mossos d'Esquadra, l'intendent Xavier Porcuna, atenent als mitjans de comunicació a la comissaria de Granollers el 16 de novembre de 2016. (Horitzontal)

Els Mossos creuen que els 10 estarngers trobats a l'interior d'un camió són víctimes d'una xarxa d'immigració il·legal

Actualitzat

ACN Granollers.-Tot i que la investigació continua oberta, els Mossos d'Esquadra treballen amb la hipòtesi que els 10 immigrants trobats aquest dimecres al matí a l'interior d'un tràiler al centre logístic de Mango a Lliçà d'Amunt podrien ser víctimes d'una xarxa d'immigració il·legal. Segons el portaveu dels Mossos d'Esquadra, l'intendent Xavier Porcuna, tot sembla indicar que els immigrants, sis adults, cinc homes i una dona, i quatre menors d'edat d'entre 15 i 17 anys, tots ells d'origen kurd, feia dies que vivien a l'interior del remolc en "unes condicions lamentables" alimentant-se a base de galetes i aigua. Contràriament al que s'havia dit fins ara, el precinte del remolc no estava manipulat i els mossos creuen que les 10 persones hi haurien accedit per una petita obertura situada a la part inferior del remolc. Ara tracten d'esbrinar si van pujar-hi a Turquia o a França i qui els va ajudar. Després de ser atesos a l'Hospital de Granollers, on han pogut menjar i dutxar-se, els quatre adults estan declarant a la comissaria de Granollers, acompanyats de personal de la creu Roja, i els menors a la Fiscalia de Menors a Barcelona.

Anar al contingut