Els equips de l'operatiu de recerca en un embarcador del pantà de Susqueda, el 30 d'agost del 2017 (ACN)
Els equips de l'operatiu de recerca en un embarcador del pantà de Susqueda, el 30 d'agost del 2017 (ACN)
Susqueda

Els Mossos buscaran a coves i túnels del pantà de Susqueda la parella desapareguda

Els Mossos d'Esquadra activaran la unitat especialitzada a rastrejar el subsol, mentre que els Bombers aturen, de moment, la recerca

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra mobilitzaran la unitat aquàtica per buscar la parella desapareguda des de fa deu dies al pantà de Susqueda. A més a més, també s'activarà la unitat especialitzada a rastrejar el subsol amb l'objectiu d'entrar a les coves de la zona i, fins i tot, en túnels de la presa.

Pel que fa als Bombers, de moment han aturat la recerca. El centre de comandament que durant deu dies ha coordinat les tasques s'ha desmuntat. Tot i això, s'han posat a disposició dels Mossos d'Esquadra per adreçar novament efectius quan se'ls requereixi.

Els equips d'emergència han pentinat aquest diumenge, sense èxit, un tram de set quilòmetres per terra i aigua, mentre que un helicòpter ha sobrevolat la zona.

Mentrestant, la policia investiga també com es va precipitar el cotxe a l'aigua i les circumstàncies en què es va trobar el caiac, enfonsat amb pedres a l'interior i lluny del cotxe.

Anar al contingut