Cambrils

Els Mossos busquen els dos responsables de l'atracament mortal a Cambrils

La policia ha establert un dispositiu especial de control de carreteres i ferrocarrils per localitzar els dos atracadors que aquest matí han assaltat una sucursal del Banc Santander de Cambrils i han mort una treballadora. Els fets han passat a quarts de nou, al carrer Roger de Llúria d'aquesta localitat del Baix Camp. La víctima tenia 25 anys i era veïna de Sant Carles de la Ràpita. A les 12 del migdia s'ha fet un minut de silenci davant de l'Ajuntament de Cambrils.

Actualitzat
Els Mossos d'Esquadra intensifiquen la recerca dels dos delinqüents que aquest matí han atracat una sucursal bancària de Cambrils i han mort una treballadora. La policia ha establert un dispositiu especial de control de les carreteres, els ferrocarrils i els aeroports per capturar els dos delinqüents, que proven d'identificar amb l'ajuda de les càmeres de seguretat de l'establiment, dels comerços de la zona i el testimoni de les dues treballadores que eren al banc en el moment de l'assalt.

L'atracament mortal ha passat a primera hora del matí quan a l'oficina, una sucursal del Banc Santander situada prop del passeig Marítim de Cambrils, hi havia tres persones que treballaven a l'oficina. Segons sembla, dos atracadors hi han irromput i han exigit els diners de la caixa. Durant l'assalt, una de les treballadores ha estat agredida amb una arma de foc. La dona ha resultat ferida al coll i ha mort poc després dessagnada a la mateixa oficina bancària. Després d'haver disparat, els atracadors han fugit a peu.

El delegat del govern a Tarragona, Xaiver Sabaté, ha qualificat d'insòlit l'intent d'atracament, ja que ha assegurat que avui dia tothom sap que les entitats bancàries disposen de poc efectiu i tenen caixes de seguretat amb un sistema d'obertura retardada.

Concentració a Cambrils

Un centenar de persones s'han concentrat aquest dilluns al migdia davant de l'Ajuntament de Cambrils i han guardat un minut de silenci en senyal de dol per la mort de la jove treballadora, que era de Sant Carles de la Ràpita. L'alcalde de la localitat, Robert Benaiges, ha llegit una declaració institucional en què ha lamentat els fets.

Dol a Sant Carles de la Ràpita

La notícia de la mort de la noia ha causat un fort impacte a Sant Carles de la Ràpita, d'on la víctima, Estela Calduch, era originària. L'Ajuntament ha decretat dos dies de dol i ha ofert el seu suport a la família, molt coneguda a la localitat. El pare de la noia havia estat regidor al municipi durant una dècada i la mare està vinculada al sector de la sanitat. L'alcalde ha confirmat que la notícia de la mort de la jove ha causat pesar al municipi perquè, tot i que ara vivia a Mont-roig del Camp, tenia, ha dit l'alcalde, Miquel Alonso, "arrels molt profundes" amb la seva localitat natal.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut