Barcelona

Els Mossos atribueixen a l'agressor de la treballadora bancària la mort d'un home en un pis proper

Un home ha apunyalat mortalment la subdirectora d'una oficina de CatalunyaCaixa al carrer Ganduxer i després s'ha suïcidat llançant-se per un pont a la Ronda General Mitre. Els Mossos consideren que anteriorment l'autor de l'apunyalament ha mort un home en un pis del carrer Johann Sebastian Bach.

RedaccióActualitzat

Tres persones han mort aquest dimarts al matí a Barcelona. Cap a les onze del matí, un home ha entrat a una oficina bancària de CatalunyaCaixa del carrer Ganduxer i per motius que no se saben ha apunyalat amb arma blanca la subdirectora de la sucursal, que ha quedat ferida en estat crític i ha hagut de ser hospitalitzada. La dona, que hauria rebut vuit ganivetades, ha mort posteriorment a l'hospital a primera hora de la tarda.

Després de l'atac, l'home, de 48 anys i veí de Barcelona, ha fugit de l'entitat bancària en motocicleta. S'ha dirigit cap a un pont a la Ronda General Mitre, s'ha llançat al buit i ha estat envestit per un autocar. Unes hores després, l'agressor ha mort. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació sobre els fets i investiguen quina és la vinculació entre la treballadora i l'agressor. Segons ha pogut saber Catalunya Ràdio, l'agressor era client de la sucursal.

Tot apunta, però, que no es tracta d'un atracament. L'actuació de l'agressor no encaixa amb el patró habitual dels atracaments a entitats bancàries: quan l'home ha entrat, s'ha dirigit directament a buscar la dona, l'ha atacat i se n'ha anat, sense agredir cap altre empleat ni cap client de l'oficina.

 

 


Els Mossos investiguen la relació entre el crim a l'oficina bancària i la mort per ferides d'arma blanca d'un treballador domèstic, el cos del qual s'ha trobat en un pis del carrer Johann Sebastian Bach de Barcelona. El pis es troba a uns 100 metres de l'oficina bancària on han apunyalat la dona. De fet, els Mossos creuen que l'agressor de la treballadora de l'oficina bancària hauria mort també l'home del carrer Johann Sebastian Bach. La policia investiga el mòbil del crim.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut