Una imatge de la filmació que els mateixos skaters han penjat a internet
Una imatge de la filmació que els mateixos skaters han penjat a internet
Bonaigua

Els Mossos apunten que les imatges dels "skaters" de la Bonaigua són del 2011

Ara les imatges s'han tornat a fer virals perquè les han publicat en una altra xarxa de videos

Actualitzat

ACN Lleida.-El vídeo on es poden veure dos joves baixant amb monopatí a tota velocitat i de forma temerària pel port de la Bonaigua (Pallars Sobirà) és del 2011. Així ho han apuntat aquest dilluns els Mossos d'Esquadra que també han recordat que els fets ja es van investigar i arxivar aleshores amb la declaració dels dos protagonistes del vídeo.

Sembla ser que els dos autors del vídeo han penjat recentment de nou aquestes imatges a la plataforma Vimeo i això ha provocat que es tornessin a fer virals. Divendres la policia va informar que s'havia obert una investigació per saber qui eren els protagonistes de la baixada per acusar-los d'un delicte contra la seguretat del trànsit ja que al vídeo se'ls pot veure a gran velocitat i en diverses ocasions envaint el sentit contrari. L'acusació i fins i tot la declaració dels nois però, ja fa més de 4 anys que va tenir lloc.

El vídeo, que porta per títol 'Bonaiuga Pallars downhill', es pot visionar a la plataforma Vimeo i dura quatre minuts i vint-i-quatre segons. Un dels dos joves 'skaters' anava equipat amb una càmera en el seu casc des de la qual va filmar el descens en monopatí del seu company i el d'ell mateix.

Anar al contingut