Barcelona

Els Monty Phyton al Parlament de la mà de Ciutadans

El diputat lleidatà de Ciutadans Jorge Soler ha recriminat al govern la falta d'inversions i les retallades que ha aplicat a la demarcació utilitzant una cançó de la pel·lícula "La vida de Brian"

RedaccióActualitzat

El Parlament ha viscut aquest dijous una situació força surrealista. El diputat lleidatà de Ciutadans Jorge Soler ha recriminat al govern la falta d'inversions i les retallades que ha aplicat a la demarcació. Per il·lustrar-ho ha fet una metàfora utilitzant la pel·lícula "La vida de Brian", dels Monty Python. Quan estava acabant el seu discurs, ha fet sonar una de les cançons de la banda sonora de la pel·lícula. Aquest fet ha provocat la reacció de la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, que ha recriminat l'actuació al diputat.

​En aquest sentit, un dels que s'ha molestat més amb la performance de Soler ha estat l'alcalde de la Seu d'Urgell i diputat de Junts pel Sí, Albert Batalla, que ha fet un tuit lamentant que C's hagi convertit el Parlament "en una versió cutre del Club de la Comedia":

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut