Girona

Els metges d'urgències de l'Hospital Trueta de Girona amenacen amb una dimissió col·lectiva el 15 de novembre

Els metges d'urgències de l'Hospital Trueta de Girona han dit "prou". Fa temps que demanen més personal perquè estan saturats, però, com que no han tingut resposta de l'empresa, han decidit passar a l'acció. Si no els donen una solució abans d'un mes amenacen de dimitir en bloc. La direcció diu que no coneixia les queixes i ja ha convocat una reunió per la setmana que ve.

Actualitzat

Els metges d'urgències de l'Hospital Trueta de Girona amenacen de dimitir en bloc el 15 de novembre si no es resol la situació que viu aquest servei. Denuncien que caldria augmentar els facultatius fins a 26, ja que ara són 17, i, a més, creuen que la situació s'agreujarà l'1 de novembre, perquè n'hi ha tres que deixen la feina. Es van reunir amb la direcció, que va prometre millores. Unes millores que, segons els metges, no s'han complert i per això la seva postura és ferma.

La direcció de l'hospital s'ha mostrat sorpresa per l'actitud dels facultatius del servei d'urgències, perquè diuen que desconeixien la seva queixa. Afirmen que els tres metges que se'n van ja tenen substitut. La setmana que ve es reuniran les dues parts, que, de moment, discrepen en diferents punts.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut