Els mems, en el punt de mira del PP

Els populars han entrat una proposta de llei per ampliar la llei mordassa i prohibir continguts com els mems. La xarxa hi ha respost amb l'etiqueta #SinMemesNoHayDemocracia.

Actualitzat

El PP ha presentat una proposició de llei al Congrés per adaptar al món digital la Llei Orgànica de protecció del dret a l'honor i la intimitat personal, la polèmica llei mordassa. Volen protegir el dret a l'honor, que segons ells es veu amenaçat per alguns missatges que circulen per la xarxa. La part que està generant controlvèrsia és la que afecta als muntatges fotogràfics i satírics, que popularment es coneixen com a mems. Aquests, podrien ser considerats delictes si es dictamina que atenten contra l'honor perquè, a més, no compten amb el consentiment de la persona que hi apareix.

La Plataforma en Defensa de la Llibertat d'Informació (PDLI) ja ha manifestat la seva preocupació per les intencions dels populars i han considerat la proposta de llei que han presentat "innecessària i una amenaça per la llibertat d'expressió".

La notícia ha tingut la seva ràpida resposta a les xarxes socials amb l'etiqueta #SinMemesNoHayDemocracia.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut