Regne Unit

Els McCann asseguren que l'ADN trobat en el cotxe no els inculpa i que almenys 30 persones pròximes també el van fer servir

Nova contraofensiva als constants rumors i les últimes informacions que apunten la mare de Madeleine com a sospitosa de la mort accidental de la seva filla. El nou portaveu de la família, Clarence Mitchell, exfuncionari de l'Oficina de Premsa del govern britànic i expresentador de la BBC, ha assegurat que l'ADN que es va trobar al cotxe llogat pels McCann setmanes després de la desaparició de la nena no necessàriament ha d'inculpar directament els pares de Madeleine. I és que, segons ha dit el portaveu i publica el diari britànic "The Guardian", almenys 30 persones, entre amics i familiars del matrimoni, van fer servir aquest cotxe.

Actualitzat

A banda de la trentena de persones que el van fer servir, les restes d'ADN de Madeleine que es van trobar dins del cotxe també s'explicarien, assegura Clarence Mitchell, perquè els pares van transportar joguines, roba i objectes de la seva filla diverses vegades.

Aquestes revelacions suposen un gir en la defensa dels pares de Madeleine que fins ara havien mantingut el silenci. En aquest sentit, Mitchell ha dit que la gent ha de saber aquestes informacions per "creure en la innocència dels McCann", unes revelacions que arriben coincidint amb la publicació d'un sondeig al Regne Unit que conclou que només el 20% dels britànics creuen que els MCCann són "completament innocents".

Aquesta nova estratègia per fer callar els rumors que cada cop apunten amb més insistència la mare de la petita com a sospitosa es va començar a portar a terme aquest dimarts, quan el nou portaveu de la família McCann va afirmar: "Són víctimes innocents d'un crim atroç" i va afegir: "El centre s'ha de traslladar ara de les especulacions desenfrenades, infundades i incorrectes dels últims dies, a la nena que es troba en el centre d'això: Madeleine."

Segons va declarar Clarence Mitchell, el que s'ha de fer és únicament buscar la nena, i "només buscant-la es podrà aclarir què va passar perquè desaparegués".

Anar al contingut