Dilluns, a partir de les 8.00, a "Els matins"

Lídia Heredia entrevista Albert Esteve, director del Centre d'Estudis Demogràfics, i Elisenda Paluzie, presidenta de l'ANC

Dilluns, a partir de les 8.00, "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà Albert Esteve, director del Centre d'Estudis Demogràfics, per comentar el descens del nombre de naixements i els canvis en la família. També es conversarà amb Elisenda Paluzie, presidenta de l'ANC, que valorarà la manifestació del 14 de juliol per a l'alliberament dels presos per l'1-O.

Actualitzat

A la tertúlia hi intervindran Carles Quílez, Milagros Pérez Oliva, Fidel Masreal i Andreu Barnils, amb la incorporació de Claudi Mans, catedràtic d'Enginyeria Clínica de la UB, a qui es plantejarà si és perillós fabricar "slime" de forma casolana, i del periodista Ernesto Ekaizer des de Madrid.

A més, s'explicarà com el transplantament de femta pot salvar vides amb Roger Paredes, investigador en genòmica microbiana de l'IrsiCaixa, i amb Jordi Guardiola, cap del Servei d'Aparell Digestiu de l'Hospital de Bellvitge.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut