Barcelona

Els Manel fan vibrar el públic en el primer dels cinc concerts al Teatre Romea de Barcelona

El grup Manel ha superat amb èxit aquest dilluns el primer de la sèrie de cinc concerts que farà al Teatre Romea de Barcelona. El quartet barceloní ha fet vibrar un públic que feia setmanes que havia esgotat les entrades en un recital que ha durat una hora i mitja i en el qual han sonat les cançons del seu nou disc, "10 milles per veure una bona armadura" i també algunes peces del seu treball anterior, "Els millors professors europeus".

Actualitzat
Els Manel han començat el concert amb "El Miquel i l'Olga tornen", que de seguida ha estat acompanyada per un públic entregat que picava de mans acompanyant el ritme de la cançó. A continuació han sonat "La bola de cristall" i "El gran salt", dues peces de "10 milles per veure una bona armadura" amb un ritme més lent i intimista.

També hi ha hagut temps per escoltar els principals èxits del primer disc, "Els millors professors europeus", i han sonat "Pla quinquennal", "Dona estrangera", "En la que el Bernat se't troba" o "El mar". A la platea, l'alcalde barceloní, Jordi Hereu, o el cantautor Jaume Sisa, s'ho passaven tan bé com la resta del públic.

Els quatre membres de la banda -Guillem Gisbert, Roger Padilla, Martí Maymó i Arnau Vallvé- continuaran la gira per Mataró, Torelló, Madrid, Berga, Palma de Mallorca, Girona, València, Maó i més ciutats, on les entrades estan gairebé esgotades.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut