El llibre és un dels grans protagonistes de Sant Jordi
El llibre és un dels grans protagonistes de Sant Jordi

Els llibreters esperen superar l'1,6 milions de llibres venuts l'any passat

El Gremi de Llibreters confien a facturar per sobre dels 22 milions d'euros del Sant Jordi 2017

RedaccióActualitzat

El Gremi de Llibreters és optimista aquest Sant Jordi. Aspira a igualar o fins i tot millorar les xifres de l'any passat, que van arribar a 1,6 milions de llibres venuts i gairebé 22 milions d'euros facturats. A diferència de l'any passat, la diada cau en dia laborable i això fa preveure bones expectatives.

Els protagonistes són, sens dubte, els llibres i els seus autors, que es tornaran a reunir als diversos esmorzars literaris que s'han organitzat a les principals ciutats del país. A Barcelona, l'Ajuntament ha recuperat la tradicional trobada d'escriptors: l'ha organitzat al Palau de la Virreina, a la Rambla.

Els llibreters no temen que la situació política influeixi en les vendes. La presidenta del Gremi de Llibreters de Catalunya, Maria Carme Ferrer, pronostica que això "no tindrà res a veure" amb Sant Jordi perquè "és una festa de tots".

 

 

Arran d'un acord amb l'Ajuntament de Barcelona, a la ciutat s'incorporen nous espais per facilitar el passeig entre parades i es descongestionen zones saturades. En concret, s'incorpora com a "connector" el carrer Consell de Cent en el tram comprès entre Passeig de Gràcia, Rambla de Catalunya i Balmes.

Segons el president de la Cambra del Llibre de Catalunya, Patrici Tixis, l'última temporada des del sector han percebut un augment de les vendes en temàtiques al voltant del procés sobiranista, el "thriller", la novel·la negra i el feminisme.

ARXIVAT A:
Sant Jordi
Anar al contingut