Kaman bloqueja una entrada a cistella de Stoudemire. (Foto: Reuters)
Bàsquet

Els Lakers superen els Knicks, sense Pau Gasol i en presència de Phil Jackson

Els pitjors Lakers dels últims anys han obtingut un triomf de rellevància en un partit carregat de morbo. Amb la presència a la llotja de Phil Jackson, l'artífex de l'última etapa gloriosa del club que s'ha convertit recentment en president del Knicks, l'equip californià ha batut la franquícia novaiorquesa (127-96). Pau Gasol, amb problemes de vertigen, no ha pogut participar en el triomf.

Actualitzat

Els pitjors Lakers dels últims anys han obtingut un triomf de rellevància en un partit carregat de morbo. Amb la presència a la llotja de Phil Jackson, l'artífex de l'última etapa gloriosa del club que s'ha convertit recentment en president d'operacions del Knicks, l'equip californià ha batut clarament la franquícia novaiorquesa (127-96). Pau Gasol, amb problemes de vertigen, no ha pogut participar en el triomf.

El fet que els Lakers no poguessin comptar amb la "vella guàrdia" -Kobe Bryant, Steve Nash i Pau Gasol- dóna encara més mèrit a un triomf coral, en què Xavier Henry (22 punts) ha exercit de líder. El gran encert exterior dels locals, que han anotat 18 de 28 triples, ha estat clau en el seu triomf. Com és habitual, l'anotació en els Knicks s'ha basat en l'encert de Carmelo Anthony (29 punts), però aquesta vegada no n'hi ha hagut prou. Amb aquesta derrota, els de Nova York es troben a dos triomfs del vuitè lloc de la Conferència Est, ocupat pels Atlanta Hawks.

Resultats de la jornada:

 Cleveland Cavaliers    102        Toronto Raptors        100
 Orlando Magic           95        Portland Trail Blazers  85
 Los Angeles Lakers     127        New York Knicks         96
 Dallas Mavericks       128        Oklahoma City Thunder 119

 

Anar al contingut