NBA

Els Lakers sumen la segona derrota consecutiva en caure a la pista dels Phoenix Suns (118-111)

Els Lakers han sumat la segona derrota consecutiva contra els Phoenix Suns (118-111). De res han servit els 49 punts i els 11 rebots de Kobe Bryant i els 30 punts i els 7 rebots de Pau Gasol. I és que els Lakers s'han trobat davant d'un gran Shaquille O'Neal, que ha anotat 33 punts, ha capturat set rebots i ha donat tres assistències. També han jugat aquesta matinada els Blazers, que han guanyat els San Antonio Spurs, per 102-84, amb 6 punts de Rudy Fernández.

Actualitzat
O'Neal ha sumat 33 punts, i si s'hi afegeix el 55,8% d'encert en els tirs de camp del seu equip contra el 44,7 dels Lakers (48-12), han aconseguit endossar al seu rival la seva segona derrota consecutiva. El triomf dels Suns (34-25) ha tingut un valor dolor, perquè ho han aconseguit sense tenir el jugador franquícia, Amare Stoudemire, de baixa per al que resta de temporada, i el base canadenc Steve Nash, que té una lesió de turmell.

O'Neal, que va arribar a la seva millor aportació en sis anys amb els 45 punts obtinguts contra dels Raptors de Toronto, ha mantingut la mateixa inspiració davant els Lakers, per anotar 13 de 18 tirs de camp i 7-12 des de la línia de personal, ha capturat set rebots i ha repartit tres assistències.

Pau Gasol ha tornat a ser el jugador més complet i efectiu dels Lakers, amb 30 punts, 7 rebots i 1 assistència en els 40 minuts que ha estat sobre la pista.

Victòria dels de Rudy

També han jugat els Blazers i han guanyat els San Antonio Spurs, per 102-84, amb 6 punts de Rudy Fernández. Més brillants han estat els seus companys Brandon Roy i LaMarcus Aldrige, cadascun amb 26 punts. El retorn a la titularitat de Tim Duncan, recuperat d'una lesió, no ha estat prou per derrotar els Blazers, que s'han imposat per 18 punts de diferència.
Anar al contingut