NBA

Els Lakers imposen la seva llei i derroten amb claredat els Magic en el primer partit de la final (100-75)

Els Lakers han fet bo el paper de favorits i han començat de la millor manera possible la seva participació en les finals de l'NBA. L'equip de Los Angeles s'ha imposat al primer partit contra el Magic per 25 punts de diferència (100-75). Pau Gasol, segon màxim anotador de l'equip, ha acabat amb 16 punts i 8 rebots. Com a la resta dels "play-off", Kobe Bryant ha brillat per sobre de la resta i ha imposat la seva llei a la pista, per acabar amb 40 punts. Els Magic, la gran sorpresa dels "play-off", no han pogut recórrer al seu "superman". Aquesta matinada, Dwight Howard s'ha quedat amb 12 punts i 15 rebots.

Actualitzat
La final de l'NBA ha començat de la millor manera possible per als Lakers de Pau Gasol. L'equip de Los Angeles ha escollit el millor dia per guanyar els Magic d'Orlando per primera vegada aquesta temporada (100-75) i no han donat cap opció al seu rival en el primer partit en la lluita per l'anell de campió. Kobe Bryant, amb una gran exhibició anotadora, ha liderat el triomf dels Lakers amb 40 punts, a més d'agafar 8 rebots i repartir 8 assistències.

L'estrella dels Lakers ha tornat a tenir la inestimable ajuda del seu millor aliat, Pau Gasol. El pivot català, en la seva segona final consecutiva, ha estat el segon màxim anotador del seu equip amb 16 punts i també ha capturat 8 rebots. La bona actuació de la parella d'or de l'equip de Los Angeles ha estat clau per derrotar uns Magic que no han trobat el seu "superman" particular. En aquesta ocasió Dwight Howard, el jugador franquícia del conjunt d'Orlando, ha estat perfectament defensat i s'ha quedat amb una aportació per sota del seu nivell habitual (12 punts i 15 rebots).

Els Lakers dominen la sèrie per una victòria a zero. El segon partit es jugarà la matinada del dilluns, hora catalana, també a l'Staples Center de Los Angeles.

Gasol: "Encara no hem fet res"

Pau Gasol, que es pot convertir en el primer català que guanya un títol de l'NBA, ha volgut rebaixar l'eufòria després de guanyar amb contundència el primer partit de la final. "Només és un partit, la primera batalla d'aquesta sèrie", ha afirmat el jugador catala. "Encara no hem fet res, hem d'aconseguir tres victòries més i això és l'única cosa que tenim al cap", ha afegit amb rotunditat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut