NBA

Els Lakers derroten els Clippers per un punt i els Grizzlies superen els Suns a la pròrroga

Bona jornada per als germans Gasol a la jornada de la NBA. Els Lakers, amb una correcta actuació de Pau Gasol, que ha anotat 10 punts i ha capturat 10 rebots, han vençut el rival ciutadà, els Clippers, en un partit en què actuaven com a visitants i que s'ha resolt per una diferència mínima (86-87). Kobre Bryant ha estat l'home més destacat (24 punts) en un equip que ha vençut gràcies a una cistella a l'últim segon del veterà base Derek Fisher. Els Grizzlies, per la seva part, han aconseguit guanyar a la pista dels Phoenix Suns després d'una prórroga (98-104) amb 7 punts i 8 rebots de Marc Gasol en 27 minuts. Ha estat Rudy Gay (22 punts) qui, amb un triple en el darrer sospir ha forçat el temps extra. El màxim encistellador dels de Memphis ha estat Zach Randolf que, amb 34 punts, ha batut la seva millor marca personal de la temporada. L'equip de Marc Gasol ha posat així fi a una ratxa de quatre derrotes seguides.

Jose Calderón ha anotat 11 punts en la derrota dels Toronto Raptors al Madison Square Garden de Nova York, davant els Knicks. Per als locals ha decidit el trio anotador format per Gallinari (20 punts), Stoudemire (34) i Raymond Felton (28). A la banda canadenca, la gran actuació d'Andrea Bargnani (41 punts) no ha estat suficient.