Els KFC del Regne Unit han tancat aquest dilluns per falta de pollastre
Els KFC del Regne Unit han tancat aquest dilluns per falta de pollastre

La falta de pollastre obliga a tancar els Kentucky Fried Chicken del Regne Unit

Un problema amb l'empresa de distribució deixa sense subministrament de matèria primera la majoria dels 900 restaurants de l'illa

Actualitzat

La cadena de menjar ràpid Kentucky Fried Chicken no va poder obrir aquest dilluns la majoria dels 900 establiments que té al Regne Unit per la manca de subministrament de pollastre.

 

Amb aquest anunci avisava els clients a través de Twitter de la manca de subministrament de la principal matèria primera d'aquesta cadena de menjar ràpid.

 

 

El problema de distribució ha estat de l'empresa alemanya DHL, amb la qual la cadena treballa des del mes de novembre i que ha admès els problemes. L'empresa de distribució ha explicat que treballa amb Kentucky per restablir la normalitat.

 

 

Sembla que els "pollastres van arribant" i KFC ho fa saber als seus clients, que, per més seguretat, poden consultar a través de la seva web quins son els restaurant que ja estan obrint les seves portes.

 

A banda dels restaurants que no han apujat la persiana, n'hi ha hagut d'altres que van haver de tancar abans o bé van oferir menús limitats. 

 

Anar al contingut