Actualitat blanc-i-blava

Els jugadors es neguen a fer declaracions després que Valverde insinués que el problema és al vestidor

Cap jugador de l'Espanyol ha volgut sortir a parlar avui, tot i la insistència dels periodistes. Després de la reflexió en veu alta que va ahir fer Ernesto Valverde, i després que digués que darrere de les queixes de Luis García hi ha un dels gran problemes del club, el vestidor, cap jugador ha reaccionat. Avui es tractava d'esbrinar si els pesos pesants del vestidor se sentien al·ludits, però no ha estat possible perquè la plantilla s'ha autoimposat una llei del silenci. Qui ha donat la cara és el secretari técnic, que ha posat més llenya al foc.

Actualitzat

L'endemà de les declaracions de Valverde carregant contra Luis García, cap jugador ha volgut donar la cara davant dels mitjans de comunicació. Ni tan sols Gonzalo Abando, que és el preparador físic. I això que avui a la plantilla se li ha fet un test per veure el seu estat de forma.

L'únic que s'ha mullat ha estat Paco Herrera, que ha enviat un avís per a navegants. El secretari tècnic ha donat a entendre que al vestidor hi ha uns líders, i que si aquests no reaccionen, tindran problemes. D'altra banda, però, ha volgut treure ferro a les declaracions que va fer Luis García, justificant que potser es referia a una situació personal únicament.

L'equip s'entrenarà aquesta tarda abans de marxar demà a França per jugar un amistós contra el Saint-Étienne.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut