Barça

Els jugadors del F. C. Barcelona s'acomiaden de Tito Vilanova abans d'entrenar-se

El primer equip del F. C. Barcelona ha passat a primera hora del matí per l'espai de condolences habilitat al Camp Nou amb motiu de la mort del seu exentrenador Francesc "Tito" Vilanova. Després de l'homenatge els futbolistes s'han dirigit a la ciutat esportiva per preparar el partit d'aquest diumenge al camp del Vila-real.

Actualitzat

El primer equip del F. C. Barcelona ha passat a primera hora del matí per l'espai de condolences habilitat al Camp Nou amb motiu de la mort del seu exentrenador Francesc "Tito" Vilanova. Els jugadors han firmat en el llibre de condol i tot seguit han fet un minut de silenci davant la fotografia de Vilanova.

Carles Puyol, Xavi Hernández, Andrés Iniesta i Víctor Valdés, els quatre capitans, han encapçalat la plantilla. El porter anava amb crosses. Amb el grup també hi havia el president del club, Josep Maria Bartomeu, el director esportiu, Andoni Zubizarreta (especialment afectat), i el directiu responsable de l'àrea de futbol, Jordi Mestre.

Després de l'homenatge, els futbolistes s'han dirigit a la ciutat esportiva per al seu entrenament de cara al partit d'aquest diumenge al camp del Vila-real. El club ha suspès la roda de premsa de l'entrenador Gerardo Martino posterior a la sessió preparatòria.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut