Futbol

Els jugadors del Barça i Jordi Alba, la gran novetat, concentrats amb la selecció espanyola

Els 8 jugadors del Barça convocats per Vicente del Bosque s'han incorporat aquest matí a la concentració de la selecció espanyol, a Las Rozas, a Madrid. També ho ha fet el català Jordi Alba, la gran novetat de la llista. Demà viatgen a la República Txeca, on divendres jugaran un intranscendent partit de classificació per a l'Eurocopa, ja amb el passaport a la butxaca, i dimarts que ve, a Alacant, amb Escòcia.

Actualitzat
Setmana sense Lliga, però amb protagonisme per a la selecció espanyola. Del Bosque va convocar nou blaugranes però Cesc, lesionat, s'ha quedat a Barcelona. A la seu de la Federació, els culers s'han presentat amb un debutant català, el lateral esquerre del València Jordi Alba. El relleu generacional de Joan Capdevila porta de corcoll el tècnic de Salamanca. El de l'Hospitalet vol aprofitar la seva oportunitat.

Aquest matí no han tingut temps per a res. L'equip al complet ha assistit a la gala d'entrega de la Reial Ordre del Mèrit Esportiu. Als campions del món els lliuraven la medalla d'or, una distinció que ja tenien Xavi i Casillas, que han seguit la cerimònia en un discret segon pla. El seleccionador, Vicente del Bosque, ha estat guardonat amb la gran creu. Ha costat una mica, però, al final, se l'ha pogut penjar.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut