Lliga de Campions

Els jugadors del Barça, eufòrics després del triomf sobre l'Arsenal

El jugador portuguès del Barcelona Anderson Luís de Souza "Deco" ha afirmat, en acabar la final de la Lliga de Campions de futbol, en què el seu equip s'ha proclamat vencedor contra l'Arsenal, que el conjunt català ha jugat millor i ha destacat que "l'expulsió de Lehmann havia estat gol". L'únic jugador blaugrana que abans ja havia guanyat una Lliga de Campions ha destacat la importància d'aquest triomf per a tots els jugadors: "Gràcies a aquest títol entrem en la història d'un club com aquest, destinat a uns pocs, així que nosaltres som uns herois".

Actualitzat

De la seva banda, el capità del Barcelona, Carles Puyol, ha reconegut que aquesta victòria suposa "convertir un somni en realitat", per la qual cosa tots els jugadors estan "il·lusionats i emocionats". A més ha afegit que "aquests són dies perquè gaudeixi l'afició". Un altre dels protagonistes del xoc ha estat el porter Valdés, que ha evitat que l'Arsenal augmentés la seva renda durant la primera meitat. "Estic molt emocionat perquè és una victòria molt important, sobretot per a l'afició, que ha esperat molts anys una cosa així", ha indicat.

Després de fer balanç de la temporada, el porter blaugrana ha declarat que "aquest ha estat un any en el qual no es pot demanar més". "És una etapa molt maca per a un equip perfecte, compost per jugadors joves", ha indicat. Per Larsson, aquesta final ha estat una cita especial a causa que l'any que ve no estarà a les ordres de Rijkaard, per la qual cosa el suec ha reconegut que "no hi ha millor forma d'acomiadar-se de l'afició".

Larsson ha confessat que "jugar amb aquest equip és fàcil perquè tota la plantilla és bona, fins i tot els suplents; per això és un equip guanyador". Qui també ha deixat patent la seva alegria per la victòria ha estat el jove Andrés Iniesta: "Era un fet que estàvem buscant tots i amb el 0-1 se'ns ha complicat el somni, però al final l'equip ha sabut recuperar-se".

Anar al contingut