Pakistan

Els islamistes pakistanesos es rendeixen i alliberen els 250 nens que havien segrestat

Set combatents islamistes fortament armats han retingut com a ostatges durant unes hores uns 250 nens d'entre 8 i 12 anys en una escola del Pakistan, que finalment han estat alliberats. L'escola és a la localitat de Domal, a uns 250 quilòmetres a l'oest d'Islamabad, dins la província fronterera del nord-oest. La policia ha negociat amb els segrestadors, que només demanaven poder sortir lliures. El segrest hauria estat fortuït. Els islamistes havien intentat segrestar un metge d'aquesta localitat, però, en frustrar els seus plans la policia, s'havien atrinxerat a l'escola.

Actualitzat

El centre escolar està situat a la província de Karak, una regió fronterera amb l'Afganistan, on s'estan produint fortes lluites entre terroristes d'Al-Qaeda i l'exèrcit pakistanès. Només aquest mes haurien mort en aquests combats uns 150 insurgents i 20 militars pakistanesos.

El segrest ha coincidit  amb una visita oficial de quatre dies a Londres del president del Pakistan, Pervez Musharraf. La visita ha començat amb una trobada amb el primer ministre britànic, Gordon Brown.

Anar al contingut