El ministre de l'Interior francès anuncia la identificació de l'autor dels trets a l'agent municipal
El ministre de l'Interior francès anuncia la identificació de l'autor dels trets a l'agent municipal
París

Els investigadors troben connexions entre l'atemptat a "Charlie Hebdo" i la mort de l'agent municipal a París

L'home que va disparar contra una policia municipal i un vigilant coneixia els germans sospitosos de l'atemptat a "Charlie Hebdo"

RedaccióActualitzat

Els investigadors francesos veuen connexions entre els presumptes autors de l'atemptat a "Charlie Hebdo" de dimecres i l'home que va disparar dijous contra dos agents municipals a una població del sud de París. En un primer moment, la policia havia descartat que tots dos fets poguessin estar relacionats.

Segons diversos mitjans francesos, els tres sospitosos procedirien de la filial jihadista de Buttes-Chaumont i el principal sospitós del tiroteig a l'agent municipal a Montrouge coneixia els germans Chérif i Saïd Kuachi.

Cazeneuve confirma la identificació

El ministre de l'Interior francès, Bernard Cazeneuve, ha confirmat que ja ha estat identificat l'home que ahir va matar una agent municipal al sud de París. Segons el ministre, la policia ja hauria fet alguna primera intervenció en l'entorn més proper del sospitós i s'hauria interrogat dues persones que tindrien relació amb els fets. El sospitós, però, no ha estat encara detingut.

Els fets van passar a la localitat de Montrouge després que l'agent i un vigilant de la zona d'aparcament es van acostar a un Renault Clio gris que havia tingut un accident de trànsit. El conductor, un home protegit amb una armilla antibales i armat amb una metralladora, els va disparar i després va fugir.

 

 

Anar al contingut