Bitllets d'euro
Bitllets d'euro
Madrid

Els inversors recuperen la confiança en l'economia espanyola després de 14 mesos de fuga de capitals

El Banc d'Espanya ha informat que el mes d'octubre hi va haver entrades netes de capital per segon mes consecutiu. La xifra va ser de 12.000 milions d'euros. Recordem que, fins l'agost, l'economia espanyola havia registrat una fugida de capital durant 14 mesos seguits.

RedaccióActualitzat
Els inversors van mantenir la confiança en l'economia espanyola el mes d'octubre passat, amb una entrada neta de capital de 12.000 milions d'euros, segons la balança de pagaments que publica el Banc d'Espanya. El mes de setembre, els inversors ja van dipositar un total de 30.000 milions, trencant la dinàmica de la fugida de capitals que va durar 14 mesos seguits. L'entrada dels 12.000 milions d'euros del mes d'octubre es va produir fonamentalment en l'apartat de les inversions directes, accions i bons.

Tot i els bons números de l'octubre, els deu primers mesos de l'any l'estat espanyol ha continuat registrant sortides de capital per valor de 211.000 milions. Això representa nou vegades més que les sortides de capital del mateix període del 2011.


Anar al contingut