Imatge d'una classe d'escola infantil
Imatge d'una classe d'escola infantil
Barcelona

Els inspectors de Catalunya desmenteixen que s'adoctrini a l'escola catalana

L'Associació d'Inspectors d'Educació de Catalunya diu que les declaracions de l'inspector que va denunciar adoctriment a l'escola són falses i responen a un ús partidista de l'educació

RedaccióActualitzat

L'Associació d'Inspectors d'Educació de Catalunya desmenteix un inspector a Barcelona que, en una entrevista al diari "El Mundo", afirma que a l'escola catalana s'adoctrina.

En un comunicat, l'entitat, que aplega el 90% dels inspectors, assegura que les afirmacions d'aquest inspector, que no està dins de l'associació, són falses i que responen a un ús partidista de l'educació.

"Manifesta el seu rebuig per aquestes afirmacions, que són falses i que responen a un ús partidista de l'educació".

L'associació destaca que han trobat a tot arreu "excel·lents equips" implicats en "el respecte als valors de pluralitat, diversitat i convivència".

"En l'exercici de les funcions que com a inspectors tenim encomanades d'assessorament, avaluació i supervisió, tant en centres públics com privats de Catalunya, hem treballat arreu amb excel·lents equips de mestres i professors implicats en el respecte als valors de pluralitat, diversitat i convivència".

 

ARXIVAT A:
Referèndum 1-OProcés català
Anar al contingut