Barcelona

Els "iaioflautes" ocupen un autobús per protestar contra l'augment de les tarifes

Un grup d'avis han ocupat un autobús de Barcelona per protestar contra l'augment de les tarifes del transport públic i la retallada de línies de TMB. Una trentena d'avis del col·lectiu autoanomenat "iaioflautes" han concentrat la manifestació en un autobús de la línia 47 de Barcelona.

RedaccióActualitzat
Els avis han agafat l'autobús a plaça Catalunya i s'han desplaçat fins a la Guineueta. Després s'han reunit en assemblea i han acordat repetir d'aquí un mes una acció semblant.

Tot i l'enrenou, la protesta ha estat pacífica, i no han privat l'autobús ni la resta de passatgers de fer el seu recorregut sense problemes. És més, han rebut el suport de moltes persones dins i fora de l'autobús.

Els "iaioflautes", que han anunciat les accions reivindicatives a través de Twitter, han denunciat també "els plans de l'oligarquia financera i els seus polítics còmplices per fer-nos pagar la crisi, imposant una política d'austeritat al 99%, que només porta a un enfonsament de l'economia i al deteriorament de les nostres condicions de vida i les de les nostres filles i nétes".
Anar al contingut