Tarragona

Els hotelers de Tarragona es queixen que les retencions de l'AP-7 els fan perdre clients

Un dels punts viaris més conflictius de Catalunya, i no tant pels accidents sinó pels col·lapses habituals, és l'AP-7 al pas per Tarragona i el Vendrell. Cada cap de setmana es formen cues llarguíssimes i això, segons han denunciat els hotelers i la Cambra de Comerç de Tarragona, els perjudica seriosament pel que fa al turisme. Els hotelers de la Costa Daurada es queixen que aquestes retencions perjudiquen la imatge de la zona i a més els fan perdre clientela.

Actualitzat
Gairebé cada cap de setmana de l'any i cada dia d'estiu, les cues i les retencions a l'AP-7 són habituals. Els hotelers de la Costa Daurada fa temps que es queixen de la situació: diuen que la imatge de la zona queda molt tocada i que, a més, els fa perdre molta clientela, sobretot de la resta de Catalunya.

La Cambra de Comerç de Tarragona també s'ha queixat de la situació. Diuen que el col·lapse de les infraestructures frena el creixement econòmic del territori. Els empresaris demanen a l'administració que acceleri les possibles solucions, com la construcció del tercer carril de l'autopista en el tram del Vendrell a Vila-seca i Salou.

Un estudi de la Cambra de Comerç calcula que quan l'AP-7 queda tallada o hi ha un col·lapse d'unes tres hores les pèrdues econòmiques són d'un milió d'euros.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut