Barcelona

"Els homes que no estimaven les dones", el fenomen literari del suec Stieg Larsson, arriba a les pantalles de cinema

La novel·la, de la qual se n'han venut més de deu milions d'exemplars a tot el món, arriba al cinema de la mà del director suec Niels Arden Oplev. L'actriu Noomi Rapace, també sueca, és l'encarregada d'interpretar Lisbeth Salander, la pirata informàtica que investigarà, juntament amb el periodista Mikael Blomkvist, la desaparició de la jove Harriet Vanger. "Els homes que no estimaven les dones" s'estrena també en català a una dotzena de sales de Catalunya.

Actualitzat
La primera pel·lícula de la trilogia "Millennium" s'estrena doblada al català. L'adaptació cinematogràfica de la novel·la del suec Stieg Larsson es pot veure a les sales Cinesa Heron City, Lauren Gràcia i Lauren Sant Andreu, de Barcelona; Oscar Girona, de Girona; Espai Funati, de Lleida, i Oscar a les Gavarres, de Tarragona. També es projecta a Cinesa Park Vallès i Cinema Segle XXI, de Terrassa; Atlàntida Multicines, de Manresa; Cinema Imperial, de Sabadell; Cinema Nou, de Vic, i als Cinemes Olot, d'Olot.

El llibre en què es basa aquest film va ser el més venut per Sant Jordi, tant en català com en castellà, i es basa en la història d'un periodista condemnat per negar-se a revelar les seves fonts sobre un polèmic reportatge on s'investigava la desaparició fa 25 anys de la influent Harriet Vanger. Les altres dues parts de la trilogia "Millennium" ja estan rodades, abans fins i tot que en alguns països s'hagi publicat la tercera novel·la: "La reina al palau dels corrents d'aire". A Catalunya arribarà a les llibreries el 23 de juny.
Anar al contingut