Cristiano Ronaldo celebrant un gol
Cristiano Ronaldo "fitxa" per als guinyols de Canal Plus França (Foto: EFE)
París

Els guionistes dels guinyols reconeixen que és injust fer broma amb el dopatge d'esportistes espanyols

"Atacar l'esport espanyol per dopatge és injust". Ho han reconegut els guionistes dels guinyols de Canal Plus França, que des de l'any passat estan fent broma de manera continuada sobre el presumpte dopatge d'esportistes com per exemple Rafael Nadal o Alberto Contador.

RedaccióActualitzat
Els guionistes de l'emissió satírica dels guinyols de Canal Plus França admeten, en una entrevista publicada al diari "L'Équipe", que va ser injust ficar-se amb el suposat dopatge d'esportistes espanyols com Rafael Nadal, Iker Casillas o Alberto Contador. Un d'aquests guionistes, Julien Hervé, diu a l'entrevista: "Normalment partim d'una informació. En aquest cas, no partim de res. Era una mica gratuït i injust. No ens vam espantar, però no teníem pensat continuar molt temps amb el mateix tema perquè no hi havia informació per alimentar aquesta situació". Un company d'Hervé, Lionel du Temple, ha reconegut: "Ens moríem de riure amb la ira que van generar aquelles bromes a Espanya".

Els artífexs de l'emissió, en què uns ninots de silicona presenten un telenotícies en clau d'humor, han explicat que entre els nous personatges que inclouran hi ha l'entrenador del Reial Madrid, José Mourinho, i el davanter madridista Cristiano Ronaldo. Du Temple afirma: "Quan observes Cristiano al camp, primer veus un guaperes i després un esportista. Representa perfectament el jugador metrosexual". Hervé afegeix: "Tenim un esquetx en què el jugador portuguès no vol jugar perquè s'està pentinant la cresta".

En la llista de nous personatges dels guinyols també hi ha jugadors del París Saint-Germain, com Ibrahimovic. Els guionistes comenten: "D'entrada som parisencs. Quan fas conya de París, pots estar segur que tens tot França donant-te suport. En canvi, si et fiques amb la resta del país, la gent diu que és fastigós i ens ataquen perquè diuen que som parisencs".





Anar al contingut