Madrid

Els guardaespatlles d'Ana Mato li trenquen la mà a una periodista

La periodista Soledad Arroyo ha estat agredida pel personal de seguretat de la ministra de Sanitat. Ho ha explicat la mateixa redactora al seu compte de Twitter en acabar les jornades que ha anat a cloure Mato amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora.

RedaccióActualitzat
Aquest divendres, Dia Internacional de la Dona Treballadora, la periodista d'Antena 3 Soledad Arroyo ha acudit a l'acte commemoratiu que havia de cloure la ministra Ana Mato. Ho ha fet amb incertesa, perquè no les tenia totes de si, aquesta vegada, Mato voldria o no parlar amb la premsa o si només oferiria declaracions preparades sense admetre preguntes. No seria el primer cop des que la titular popular és al punt de mira per la seva possible implicació en la trama Gürtel. La periodista ha expressat els seus dubtes al seu compte de Twitter:
I és que el moment no és fàcil per a la responsable
de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat. De fet, en acabar l'acte, la ministra ha anunciat que està estudiant emprendre "accions judicials" contra tots aquells que la difamen.

Però no ha estat sobre això de què ha informat Arroyo a través del Twitter, sinó d'altres accions que estava vivint de ben a prop:

    I la cosa no ha quedat aquí...
La redactora ha patit un trencament de la base del radi a la dreta, tal com ella mateixa ha detallat a la xarxa, una lesió que la mantindrà tres setmanes de baixa. Mato li ha trucat per demanar-li "disculpes pel que ha passat" i per posar-se a la seva disposició. També ho ha piulat.
Anar al contingut