NBA

Els Grizzlies trenquen la mala ratxa fora de casa davant els Clippers (107-108)

Els Grizzlies de Memphis han sumat la seva divuitena victòria de la temporada a la pista dels Clippers de Los Angeles, de només un punt, per 107-108, després d'una pròrroga. El temps reglamentari havia acabat amb empat a 100. En els 29 minuts que ha jugat, Pau Gasol ha aconseguit 18 punts, 5 rebots i 2 assistències. El seu company d'equip, Stromile Swift, ha secundat l'actuació de Gasol amb 24 punts. Amb aquest triomf, els Grizzlies han trencat una ratxa de vuit partits consecutius perduts fora de casa.

Els Grizzlies no guanyaven fora de casa des del 3 de desembre, quan es van imposar als Nets de Nova Jersey. En aquella ocasió, els Grizzlies van sumar tres triomfs consecutius fora de la seva pista, davant dels Celtics de Boston i els Cavaliers de Cleveland, a banda dels Nets. En el partit contra els Clippers, l'equip de Tennessee ha encistellat el 53,2% dels llançaments de camp. És la quarta ocasió aquesta temporada que els Grizzlies encistellen almenys el 50% dels llançaments. Malgrat el triomf, els Grizzlies de Memphis continuen a la cua de la Divisió de l'Oest Mitjà, amb 18 triomfs per 18 derrotes, això sí, encara amb opcions de classificar-se per als "play-off" pel títol.