NBA

Els Grizzlies perden amb una discreta actuació de Gasol i els Wizards vencen amb un gran Jordan

Nova derrota dels Grizzlies de Pau Gasol, aquest cop davant Portland per 99-87. L'actuació del català ha estat discreta, ha acabat amb 10 punts i 5 rebots en els 42 minuts que ha jugat. Memphis torna a jugar dimecres contra San Antonio. En altres partits de la jornada destaca la victòria dels Lakers contra els Clippers 96-92, amb 32 punts i 15 rebots de Shaquille O'Neal. El seu company Kobe Bryant ha fet 26 punts i 11 assistències. A més, Sacramento ha guanyat a la pista de Golden State per 80-102, i San Antonio s'ha desfet de Utah per 87-82. Els Wizards han guanyat contra Denver 98-74, amb 25 punts de Michael Jordan.

Pau Gasol ha anotat 10 punts, ha agafat 5 rebots i ha posat 3 taps en la derrota dels Grizzlies enfront dels Portland Trail Blazers per 87 a 99. Els de Memphis no han estat encertats en el llançament, i, a més, han perdut 19 pilotes. Tot i això, els locals han arribat a tenir 7 punts de diferència en el tercer quart. Ruben Patterson, després d'un robatori de pilota, ha anotat el 69 a 71 a vuit minuts del final del partit. Els Blazers han guanyat l'enfrontament en l'últim quart, gràcies a l'aportació de la seva banqueta. Els Wizards han derrotat el pitjor equip de la Conferència Oest, els Denver Nuggets, per 89 a 74. Larry Hughes ha anotat 20 punts per al seu equip. El màxim encistellador dels de la capital, però, ha estat l'incombustible Michael Jordan. Les seves estadístiques: 25 punts, 5 rebots i 6 assistències, en 42 minuts. Keyon Dooling, dels Clippers, ha anotat un triple des del mig del camp, però la cistella no ha valgut, ja que en el moment de llançar trepitjava la línia de banda.