NBA

Els Grizzlies guanyen els Suns (97-92) i es consoliden en la cinquena posició del Mig Oest

Els Grizzlies de Memphis continuen la seva bona ratxa de resultats i aquesta matinada han derrotat els Phoenix Suns per 97-92. El català Pau Gasol ha tornat a ser l'artífex de la victòria del seu equip en anotar 6 dels seus 17 punts en els últims cinc minuts de partit. A més, Gasol ha completat una gran actuació capturant 10 rebots i posant 8 taps, el seu rècord des que juga a la NBA. El màxim anotador dels Grizzlies ha estat James Posey, amb 18 punts, mentre que Stromile Swift n'ha afegit 17 sortint des de la banqueta.

Per part dels Suns, ha destacat l'aler Amare Stoudamire, amb 23 punts, i Shawn Marion, 21 punts i 11 rebots, però el seu bon partit ha estat insuficient per derrotar els Grizzlies, que es consoliden en la cinquena posició de la Divisió Mig Oest. Per la seva part, els Utah Jazz també s'han emportat la victòria en la seva visita al Madison Square Garden de Nova York per 78-92. Els Knicks han fet un pèssim partit i sempre han anat per darrere en el marcador, fins i tot el públic local ha xiulat els seus jugadors en alguns moments del partit. El rus Andrei Kirilenko ha estat el màxim anotador dels Jazz amb 23 punts, ben ajudat per Aleksandar Pavlovic i Greg Ostertag, amb 16 punts cadascun. El català Raül López ha tingut una discreta actuació i només ha pogut anotar 2 punts en 21 minuts de joc.