NBA

Els Grizzlies guanyen els campions de l'NBA i Raül López anota 15 punts contra els Timberwolves

Els Memphis Grizzlies han aconseguit la seva segona victòria de la temporada. L'equip de Pau Gasol ha derrotat, aquesta matinada, per 88-80, els actuals campions de l'NBA, els San Antonio Spurs. El català ha fet 8 punts i ha capturat 7 rebots. Tim Duncan, l'estrella dels de San Antonio, s'ha lesionat i no ha pogut acabar el partit. I l'altre català que juga a la Lliga nord-americana, Raül López, aquesta matinada, ha tingut una destacada actuació contra els Timberwolves. Els Jazz s'han imposat per 93-88. Ara Grizzlies i Jazz tenen dues victòries i una derrota.

Raül López ja ha aconseguit la seva primera cistella triple a l'NBA, aquesta que anota davant dels Timberwolves de Minnesota. El base dels Utah Jazz ha jugat bé, en el seu segon partit com a titular. A més de repartir 8 assistències, ha anotat 15 punts i ha capturat 4 rebots. El seu equip, els Jazz, han guanyat els Timberwolves per 93 a 88. Els Grizzlies de Hubie Brown i Pau Gasol han encadenat dues victòries en els tres primers partits de la temporada. Aquesta matinada han derrotat els Spurs de San Antonio, per 88-80. Tim Duncan ha començat dominant l'enfrontament, amb 10 punts en els primers 7 minuts. Ha estat llavors quan s'ha lesionat i ha hagut de deixar el partit. Gasol no ha estat gaire encertat de cara a cistella, i ha anotat 8 punts, a més de capturar 7 rebots i posar 4 taps. El resultat no s'ha acabat de decidir fins a l'últim minut, després d'un robatori de pilota de Mike Miller.