NBA

Els Grizzlies guanyen Chicago per 104-90 amb un nou doble-doble de Pau Gasol

Els Memphis Grizzlies han aconseguit sumar la dotzena victòria de la temporada en superar al FedEx Stadium Chicago Bulls per 104-90. Aquest cop, però, i a diferència dels darrers partits, el bon resultat dels de Tenessee no s'ha degut a l'excel·lent aportació de Pau Gasol i Juan Carlos Navarro, sinó al bon treball de Mike Miller i Rudy Gay. Tot i no ser el seu millor partit, l'aler-pivot de Sant Boi ha sumat un nou doble-doble en deixar el parquet amb 12 punts i 10 rebots. La Bomba només ha disputat 16 minuts i ha anotat tres triples.

Actualitzat

Amb idèntiques estadístiques -24 punts i 10 rebots cada un-, Mike Miller i Rudy Gay han estat els referents en el duel de la zona baixa que han protagonitzat aquesta matinada els Memphis Grizzlies i els Chicago Bulls. Gasol, amb 24 punts, i Navarro, amb nou, han estat més discrets. De moment sembla que les seves nits anotadores estan renyides amb les victòries del seu equip. Per part de Chicago, destacar els 16 rebots de Ben Wallace, els 25 punts de Ben Gordon i els 16 de l'ex del TAU Andrés Nocioni.

Sergio Rodríguez es destapa

Portland continua la seva marxa triomfal amb una victòria sobre Atlanta per un ajustat 111-109 gràcies a una cistella de Travis Outlaw en l'últim segon de partit. L'aler ha estat amb 23 punts el màxim anotador dels de Portland. El més destacat del triomf ha estat -a banda de l'actuació del sempre regular Brandon Roy (18 punts)- l'aportació aquest cop decisiva de Sergio Rodríguez. El base canari ha jugat 16 minuts i ha anotat 16 punts, la seva millor marca de la temporada. Per Atlanta, el millor ha estat el base Joe Johnson amb 37 punts. 

Anar al contingut