NBA

Els Grizzlies cauen a la pista dels Rockets, per 97 a 86, en el penúltim partit de la temporada

Els Grizzlies de Memphis han sumat una altra derrota en la fase regular de l'NBA, en aquesta ocasió contra els Rockets de Houston, per 97-86, en el que ha suposat l'últim partit com a locals de l'equip de Texas al Compaq Center. A partir de la pròxima temporada, els Rockets jugaran al nou camp, construït al centre de Houston. En el penúltim partit dels Grizzlies aquesta temporada, Pau Gasol ha sumat 10 punts i 13 rebots en els 36 minuts en què ha estat en pista. Els Grizzlies tancaran la temporada a Memphis contra els Timberwolves de Minnesota.

Pau Gasol ha anotat 10 punts i ha capturat 13 rebots aquesta matinada, en el seu penúltim partit de la temporada 2002-2003 de l'NBA. Els de Memphis han caigut clarament derrotats a Houston, contra els Rockets, per 97 a 86. El base local Steve Francis ha estat l'estrella de la nit, amb 19 punts i 9 assistències. Els Grizzlies tancaran la lliga regular aquesta matinada, a casa, contra els Timberwolves de Minnesota. Kobe Bryant, en els 26 minuts que ha jugat contra els Denver Nuggets, ha anotat 32 punts, 20 en el primer quart. Els Lakers han guanyat clarament el pitjor equip de l'Oest, per 126 a 104, i han pogut donar minuts de descans als jugadors estel·lars. Shaquille O'Neal només ha jugat 24 minuts. Ha anotat 19 punts, tot i que no ha fet el seu primer llançament a cistella fins que ha faltat un minut i mig per al final del primer quart. La millor jugada de l'enfrontament l'ha fet Kobe Bryant, emulant, una vegada més, una esmaixada de Michael Jordan.