Los Angeles

Els Globus d'Or que es lliuren aquesta matinada a Los Angeles, marcats pels abusos sexuals

Moltes actrius i molts actors han anunciat que vestiran de negre a la catifa vermella per denunciar l'assetjament contra les dones

RedaccióActualitzat

El director mexicà Guillermo del Toro i "La forma del agua", amb 7 nominacions, surten com a favorits en la 75a edició dels Globus d'Or que s'entreguen aquesta matinada a Los Angeles.

 

També aclamada per la crítica, la segueix de prop "Los archivos del Pentágono", de Steven Spielberg, amb 6 nominacions, com les de Tom Hanks i Meryl Streep.

 

Amb les mateixes nominacions, 6, competeix "Tres anuncios en las afueras de Ebbing, Misuri", de Martin McDonagh, protagonitzada per Frances McDormand.

 

També entre les favorites, amb 4 nominacions, "Lady Bird", de Greta Gerwig.

 

Vestides de negre a la catifa vermella

Els premis, però, no seran els únics protagonistes de la nit. Aquesta serà una edició marcada pels recents escàndols d'abusos sexuals, que es van destapar amb les denúncies contra el productor Harvey Weinstein. Moltes actrius i molts actors ja han anunciat que vestiran de negre a la catifa vermella per denunciar l'assetjament contra les dones. Serà la primera gran resposta pública i conjunta del món de l'espectacle al degoteig de denúncies d'abusos sexuals que no han parat des de l'octubre.

"Big little lies", favorita en l'apartat de televisió

Els premis que atorga l'Associació de la Premsa Estrangera de Hollywood (HFPA) tenen també l'apartat de televisió.

La minisèrie "Big little lies", amb sis candidatures, es postula com la gran favorita.

"The crown", "Game of thrones", "The Handmaid's tale", "Stranger things" i "This is us" són les nominades a millor sèrie dramàtica.

"Black-Ish", "The marvelous Mrs. Maisel", "Master of none", "Smilf" i "Will & Grace" competiran per al Globus d'Or a la millor sèrie còmica o musical.

 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut