Els germans Roca dissenyaran el menú del sopar dels premis Oscar

Serà el 4 de març, just després de la cerimònia d'entrega dels premis cinematogràfics més prestigiosos del món

RedaccióActualitzat

El prestigi del Celler de Can Roca traspassa fronteres, i aquest any els germans Roca seran els encarregats de fer el sopar benèfic dels Oscars a Los Angeles. Serà el 4 de març, just després de la cerimònia d'entrega dels premis cinematogràfics més prestigiosos del món.

Des de fa un quart de segle, la fundació Elton John, que recull fons per a la lluita contra la sida, organitza el que anomenen After Party dels Oscars.

Aquest any l'àpat anirà a càrrec dels germans Roca, que combinaran els productes californians amb creacions de la cuina catalana.
El menú inclou caneló tradicional, vieires i llobarro i filet de vedella, tot cuinat amb l'estil dels cuiners gironins.

 

Els germans Roca prenen el relleu al cuiner televisiu Gordon Ramsay. Joan Roca viatjarà a Los Angeles uns dies abans del sopar per organitzar les preparacions. Com que hi ha més de 1.000 persones convidades, l'equip del Celler de Ca Roca comptarà amb l'ajuda de diversos cuiners.

"Pensem en un menú que sigui adaptable a un públic molt divers, molt heterogeni, amb moltes formes diferents d'entendre el menjar"

Joan Roca explica que no els fa por el desafiament:

"Som inconformistes i sempre ho hem estat. Sempre diem que sí a propostes com aquestes, i després ja veiem com ens organitzem. Ara que ja ho tenim estudiat crec que sortirà bé. Evidentment és un repte, però ens agraden els reptes"

Tot el que es recapta en aquest sopar és per a la investigació. L'any passat va recollir set milions de dòlars.

ARXIVAT A:
Premis Oscars
Anar al contingut