París

Els francesos són els turistes més garrepes, queixosos i mal educats del món

França és el país que rep més milions de turistes, però sembla que el sabater és qui va més mal calçat. Segons un estudi europeu encarregat pel portal de viatges Expedia, els francesos són considerats els turistes més queixosos, mal educats i garrepes. En segona posició estarien els espanyols, seguits dels grecs. A l'altre extrem, els japonesos, que destaquen per la seva cortesia, discreció i generositat.

Actualitzat
L'estudi es va fer recollint les opinions de 4.000 hotelers d'Alemanya, el Regne Unit, França, Itàlia, Canadà i els Estats Units que havien d'analitzar paràmetres com l'elegància, la discreció, la neteja i les bones maneres.

Després dels japonesos, britànics i canadencs completen el podi. Aquests últims reben elogis per la seva educació, neteja i tranquil·litat.

Els francesos són els que donen menys propines, els que més es queixen i els més reticents a expressar-se en anglès quan són fora de casa seva. Aquestes qualitats les comparteixen amb xinesos i indis. Nord-americans i alemanys estan també entre els més rondinaires.

Els italians són els més ben vestits i nord-americans, xinesos i russos són els ciutadans que tindrien els problemes més greus d'estilisme.

Anar al contingut