Els forners volen tecnificar-se per combatre els productes de pa de baix cost i poca qualitat

Sabadell (ACN).- El Gremi de Flequers de la Província de Barcelona ha inaugurat aquesta tarda a Sabadell l'escola de forners més gran de tota Catalunya que permetran incrementar l'esforç dedicat a la innovació i la recerca de nous productes elaborats amb farina i aigua. L'objectiu del centre és combatre els productes de baix cost que es poden trobar en botigues de primera necessitat, grans superfícies o benzineres, els pans congelats i fornejats "in situ", de pitjor qualitat i que disten molt del pa artesà que promou el gremi. La nova escola ha obert les portes oficialment aquest dimarts, tot i que no serà fins la setmana vinent quan el centenar d'alumnes que s'hi han matriculat començaran a formar-se.
Els forners volen tecnificar-se per combatre els productes de pa de baix cost i poca qualitat

Els forners volen tecnificar-se per combatre els productes de pa de baix cost i poca qualitat

Sabadell (ACN).- El Gremi de Flequers de la Província de Barcelona ha inaugurat aquesta tarda a Sabadell l'escola de forners més gran de tota Catalunya que permetran incrementar l'esforç dedicat a la innovació i la recerca de nous productes elaborats amb farina i aigua. L'objectiu del centre és combatre els productes de baix cost que es poden trobar en botigues de primera necessitat, grans superfícies o benzineres, els pans congelats i fornejats "in situ", de pitjor qualitat i que disten molt del pa artesà que promou el gremi. La nova escola ha obert les portes oficialment aquest dimarts, tot i que no serà fins la setmana vinent quan el centenar d'alumnes que s'hi han matriculat començaran a formar-se.