Madrid

Els fills de Javier de la Rosa exculpen Oleguer Pujol

Tant Javier de la Rosa fill com Gabriela de la Rosa han desvinculat el fill petit de l'expresident de la Generalitat de l'ocultació de diners al fisc

RedaccióActualitzat

El cas Pujol ha tornat aquest dimecres a l'Audiència Nacional. Els fills de l'empresari Javier de la Rosa han declarat per un suposat cobrament de comissions relacionades amb Oleguer Pujol, que declararà aquest dijous. Tant Javier de la Rosa fill com Gabriela de la Rosa han dit que l'operació va ser legal i que van tributar per tot. Els imputats han desvinculat Pujol de l'ocultació dels diners al fisc i han atribuït al seu exsoci Luis Iglesias l'ús de l'entramat d'empreses i l'elaboració dels contractes entre societats.

La Fiscalia creu que els dos germans van cobrar 2,6 milions d'euros d'Oleguer Pujol per fer d'intermediaris en els seus negocis. Uns diners que, segons les investigacions, haurien acabat en paradisos fiscals. Tots dos han sostingut davant l'advocat de l'Estat que els diners s'han regularitzat i que se n'ha pagat un 64% d'impostos.

Pujol admetrà que va cobrar en negre, però que ho va regularitzar

Oleguer Pujol Ferrusola admetrà aquest dijous en la seva declaració que va cobrar diversos milions d'euros en negre per fer d'intermediari en una operació de compravenda d'oficines del Banc Santander, segons fonts judicials. El fill petit de l'expresident de la Generalitat, però, afegirà que ja ha regularitzat els diners amb Hisenda.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut