Aquest és el vuitè llibre de la saga
Aquest és el vuitè llibre de la saga
Barcelona

Els fans de Harry Potter ja poden comprar el vuitè llibre de la saga creada per J. K. Rowling

És el guió teatral de l'obra que es va estrenar aquest estiu a Londres i que les llibreries de Barcelona no van poder vendre la nit passada per falta de permís municipal

RedaccióActualitzat

Els fans de Harry Potter estan d'enhorabona. Aquest matí ha començat a sortir a la venda el vuitè llibre de la saga protagonitzada pel mag creat per la britànica J. K. Rowling, "Harry Potter i el llegat maleït". Es tracta del guió de l'obra teatral que aquest estiu s'ha estrenat a Londres.

La nit passada, algunes llibreries van organitzar festes arran del llançament d'aquest llibre, però a Barcelona l'ajuntament no va donar el permís perquè es pogués obrir fora de l'horari comercial. Els seguidors de les aventures d'aquesta saga han hagut d'esperar unes hores per comprar el nou volum. Des d'aquest matí, els llibres es van venent, tot i que no hi ha tanta expectació com en altres vegades. En català se n'han editat 25.000 exemplars i en castellà, mig milió.

L'obra teatral està tenint molt d'èxit. Les entrades estan exhaurides al Palace de Londres per als pròxims mesos i està programada fins al 10 de desembre de l'any que ve. L'estrena mundial de l'obra teatral va ser el 30 de juliol passat.

Anar al contingut