Sant Esteve Sesrovires

Els familiars de Millet i Montull els visiten a la presó de Can Brians 2

Fèlix Millet i Jordi Montull han passat la segona nit a Can Brians 2. La dona i la filla de Montull i la dona de Millet els han visitat per primer cop a la presó, on la jutge Míriam de Rosa Palacio els va enviar dijous perquè no puguin influir els testimonis del cas de l'hotel del Palau.

Actualitzat
La dona de Montull, Mercè Mir, i la seva filla, Gemma Montull, han sortit plegades del centre penitenciari i han explicat a les càmeres de TV3 que es troba bé i tranquil. Asseguren que tots dos estan esperant que es faci justícia i que tenen la "consciència molt tranquil·la". La dona de Millet, Marta Vallès, visiblement més afectada, no s'ha volgut estendre en explicacions i s'ha limitat a preguntar als periodistes com se sentirien ells si el seu "home" fos a la presó.

Inicialment, Fèlix Millet i Jordi Montull van ser ingressats a la presó Model, però van aconseguir el traslladat al centre de Can Brians 2 per raons de salut.

Durant la seva declaració davant la jutge, Montull va reconèixer que havia trucat a un despatx d'arquitectes perquè justifiqués 900.000 euros que no constaven en cap factura. En canvi, Millet va donar poques explicacions.

El Palau de la Música s'ha sumat a la causa i es personarà com a part perjudicada en aquesta nova investigació.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut