El comunicat de l'associació espanyola d'afectats pel vol GWI 9525 als Alps
El comunicat de l'associació espanyola d'afectats pel vol GWI 9525 als Alps
Barcelona

Els familiars de les víctimes de Germanwings demanen que es canviïn els protocols mèdics per evitar nous accidents

Els familiars demanen a les institucions que impulsin canvis en la legislació per anteposar la seguretat global a la privacitat d'un individu

RedaccióActualitzat

L'associació espanyola d'afectats pel vol GWI 9525 als Alps denuncien que les mesures de control van fallar en el cas de l'accident de Germanwings. En un comunicat, els familiars de les víctimes recullen les recomanacions de l'informe tècnic per l'accident de l'avió estavellat als Alps.

En un comunicat, aquesta associació creu que l'informe acredita "que el sistema que fins ara estava en funcionament ha fallat enormement".

Els experts apunten que caldria flexibilitzar el secret mèdic per evitar casos com el de Germanwings. Els familiars demanen a les institucions que impulsin canvis en la legislació per anteposar la seguretat global a la privacitat d'un individu.

"Apel·lem les institucions públiques que ens representen a fer els canvis legislatius necessaris per salvaguardar la nostra seguretat. No es pot primar la privacitat d'un individu en perjudici de la seguretat global"

Els familiars també demanen que s'obligui "les empreses que compleixin l'obligació de tenir mecanismes eficients de control dels seus treballadors".

Anar al contingut