Arias Cañete, durant la sessió d'aquest dimecres al Parlament Europeu. (Foto: Reuters)
Arias Cañete, durant la sessió d'aquest dimecres al Parlament Europeu. (Foto: Reuters)
Brussel·les

Els eurodiputats volen tornar a avaluar la declaració d'interessos d'Arias Cañete

Els quatre grans grups de l'Eurocambra han estat d'acord a esperar que la comissió d'Assumptes Jurídics del Parlament torni a estudiar la declaració del candidat

RedaccióActualitzat

Els eurodiputats han decidit ajornar fins a la setmana que ve la seva decisió sobre si recomanen o no la designació de Miguel Arias Cañete com a comissari d'Acció pel Clima i l'Energia per tornar a avaluar la seva declaració d'interessos. Els quatre grans grups de l'Eurocambra (populars, socialdemòcrates, liberals i els conservadors britànics) han estat d'acord a esperar que la comissió d'Assumptes Jurídics del Parlament Europeu torni a estudiar la declaració del candidat abans de decidir si hi donen llum verda.

Aquest dimecres, Arias Cañete va defensar la seva idoneïtat per al càrrec en una audiència en què va explicar les seves prioritats polítiques i va tornar a demanar perdó pels comentaris sobre les dones fets durant la campanya electoral. Durant la sessió, l'exministre d'Agricultura també va subratllar que ni ell ni la seva família tenen vincles amb cap empresa petrolera, després d'haver venut les accions de Petrolífera Dúcar i Petrologis.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut