Barcelona

Els estudiants diuen que no han destruït els 23 ordinadors de la Secretaria d'Universitats de Catalunya

Els estudiants, que reclamaven la rebaixa de taxes universitàries, neguen haver-los trencat, però assumeixen que van regirar el despatx

RedaccióActualitzat

L'ocupació d'estudiants de la Secretaria d'Universitats de Catalunya ha acabat amb 23 ordinadors fets malbé, segons asseguren fonts del Consell Universitari. Els estudiants, que reclamaven la rebaixa de taxes universitàries, neguen haver-los trencat, però assumeixen que van regirar el despatx.

Una vuitantena d'estudiants van entrar van ocupar des ahir al vespre fins a la matinada passada la seu del Consell Interuniversitari de Catalunya, a la Via Laietana.

Els ocupants, membres del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans, exigien que es compleixi la moció parlamentària aprovada a l'abril, que insta el govern a rebaixar un 30% les taxes universitàries.

Els Mossos d'Esquadra els ha desallotjat de l'edifici i identificat un per un. A la sortida, han rebut suport de representants de la CUP.

El mateix sindicat ocupant s'ha manifestat aquesta tarda al mateix punt i neguen les acusacions. Diuen que no van destruir cap ordinador:

Un altre sindicat d'estudiants, l'AJEC, ha lamentat que s'hagi anat per lliure en aquesta acció i ha fet una crida a la unitat sindical en la lluita per la rebaixa de les taxes.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut