Cerdanyola del Vallès

Els estudiants de la UAB bloquegen l'entrada al rectorat i reclamen a l'equip de govern voluntat de negociació

Els estudiants de la UAB, que fa dues setmanes que ocupen el rectorat, han impedit l'accés al rectorat aquest matí. Els estudiants reclamen voluntat de diàleg per part de l'equip de govern per negociar aspectes com l'acomiadament de treballadors o l'increment de les taxes d'accés.

RedaccióActualitzat
Els estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona, que fa dues setmanes que estan tancats al rectorat, mantenen les protestes i aquest matí han tornat a impedir l'accés al rectorat. Els estudiants volen negociar amb el rectorat diversos aspectes com ara l'acomiadament de treballadors o l'increment de taxes per accedir al centre universitari. Tot i això, des del rectorat, mantenen que han traslladat les peticions a les comissions delegades corresponents i que han intentat negociar amb els estudiants.

La portaveu dels estudiants, Maria Garcia, ha anunciat que "tancarem parcialment i gradualment durant tota la setmana, al cap de setmana seguirem aquí i la setmana que ve segurament hi haurà una jornada de vaga o potser de fins i tot 48 hores a tot el campus".

Segons un comunicat informatiu que va penjar ahir la Coordinadora d'Assemblees de Facultat al seu web i dirigit al PAS, Personal Administratiu i de Serveis, la decisió a la qual van arribar per consens els estudiants va ser la de tancar el rectorat des de primera hora d'aquest matí i fins a les onze. Els estudiants remarquen en aquest comunicat que no tenen intenció de crear tensions entre el PAS i els estudiants i que aquesta és una mesura de pressió perquè l'equip de govern mostri una voluntat real de negociació i diàleg.
Anar al contingut