Denver

Els Estats Units tornen a debatre sobre l'accés a les armes l'endemà de la massacre en un cinema de Denver

L'autor de la matança en un cinema de Colorado tenia diverses armes i la casa plena d'explosius. La policia investiga el mòbil del crim, a l'espera que el detingut comparegui dilluns davant del jutge.

RedaccióActualitzat
La bandera de la Casa Blanca oneja a mig pal en senyal de dol per l'assassinat de 12 persones durant l'estrena de l'última pel·lícula de Batman en un cinema de Colorado.

Els Estats Units continuen consternats per la massacre mentre la policia intenta desactivar els explosius que omplen l'apartament de l'autor del tiroteig per buscar pistes que els permetin aclarir els motius del crim. El detingut haurà de comparèixer dilluns davant del jutge.

A mesura que avança la investigació apareixen noves dades sobre l'accés que el jove tenia a les armes i es reobre el debat sobre les armes de foc a tres mesos de les eleccions. Els dos candidats, barack Obama i Mitt Romney, han suspès les seves campanyes.

Els terribles fets

Un jove de 24 anys, que anava vestit com un dels dolents de la cinta i que va ser detingut sense oposar resistència, va obrir foc contra el públic amb diverses armes en plena projecció. A part de la dotzena de víctimes mortals, 58 persones més van resultar ferides, algunes d'elles greument.

Arran de la matança, algunes de les grans cadenes de cinemes han decidit prohibir l'entrada a les sales amb màscares o armes de joguina.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut