Seleccions catalanes

Els Estats Units només jugaran contra Catalunya amb l'autorització de la Federació Espanyola

El president de la Federació de Futbol dels Estats Units, Sunil Gulati, ha donat a conèixer un comunicat oficial en el qual exposa amb claredat la postura de la seva organització respecte a la polèmica sorgida entorn del partit amistós que la selecció nacional del seu país havia de disputar contra Catalunya. Gulati ha estat categòric en el seu comunicat en destacar que no es disputarà el partit, previst pel pròxim 14 d'octubre si no reben de manera oficial l'aprovació per part de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF).

Actualitzat

"És cert que tenim un acord per jugar contra Catalunya, però també, com en tots els contractes que firmem directament amb un membre de la Federació Internacional de Futbol (FIFA), existeix una clàusula en la qual perquè es disputi el partit hi ha d'haver l'aprovació de l'organisme oficial amb representació davant del màxim organisme mundial", destaca el comunicat.

"Fins avui, la Federació Espanyola no ha aprovat el partit i estem esperant conèixer el que serà la seva última paraula, cosa que podria donar-se al final de la present setmana", explica Gulati.

El màxim responsable de la federació de futbol dels Estats Units també ha admès que el secretari general de la seva organització, Dan Flynn, s'havia reunit amb el president de la Federació Catalana de Futbol (FCF), Jordi Roche. "Ells desitgen disputar el partit i nosaltres podríem jugar-lo, però no ho farem si la Federació Espanyola de Futbol no ho aprova", ha subratllat Gulati. "La decisió final la prendrem al final de la present setmana i serà atenent-nos, estrictament, al fet de rebre l'aprovació que necessitem", ha asseverat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut