Jocs Olímpics

Els Estats Units esclafen França en el seu debut olímpic (98-71)

Els Estats Units han debutat en el torneig olímpic atropellant una França que només ha pogut resistir en el primer quart (98-71). Kevin Durant ha estat el màxim anotador del matx amb 22 punts. Kevin Love l'ha seguit amb 14 i Traoré ha estat el francès més efectiu amb 12. La clau del matx ha arribat a l'inici del tercer quart, quan els nord-americans han fet un parcial de 12-0 que els francesos no han pogut replicar.

Els Estats Units han debutat en el torneig olímpic atropellant una França que només ha pogut resistir en el primer quart, que ha acabat amb un ajustadíssim 22-21 per als nord-americans.

Kevin Durant ha estat el màxim anotador del matx amb 22 punts. Kevin Love l'ha seguit amb 14 i Traoré ha estat el francès més efectiu amb 12. La clau del matx ha arribat a l'inici del tercer quart, quan els nord-americans han fet un parcial de 12-0 que els francesos no han pogut replicar. Els 27 punts d'avantatge finals són fruit d'uns últims quinze minuts de partit totalment intranscendents.

El Brasil comença amb victòria (75-71)

La selecció de bàsquet del Brasil
tornava a uns Jocs després de 16 anys d'absència i ho ha celebrat amb una treballada victòria sobre Austràlia per només 4 punts. Aquest partit corresponia al grup on hi ha Espanya. El blaugrana Marcelinho Huertas ha estat l'home del partit amb 15 punts i 10 assistències. Al seu davant, l'australià Mills ha fet 18 punts i 15 el també blaugrana Ingles.